Jeżeli to czytasz, wiesz, że prowadzenie lokalu gastronomicznego nie jest łatwym zajęciem. To nauka poprzez zdobywanie doświadczenia. Często na własnych błędach. Wiele osób szybko zniechęca się i nawet po wstępnym rozeznaniu rezygnuje ze spełnienia marzeń o własnym punkcie na mapie rodzinnego miasta.
Nie jest to jednak żywioł, którego nie da się okiełznać. Z odrobiną cierpliwości i otwartością na doświadczenia innych, możesz zdobyć u nas wiedzę potrzebna by zapanować nad pozornym chaosem lokalu gastronomicznego. Nasze wieloletnie doświadczenie z dziedziny otwierania i zarządzania takimi punktami pomoże Ci uporządkować pracę, a Twoi pracownicy zyskają wiedzę z wielu obszarów, która pomoże w płynnym i bezproblemowym funkcjonowaniu lokalu.
Obszary, na których się znamy:
- zespół oraz jak go skutecznie zbudować i sprawić by był efektywny
- struktura organizacyjna przedsiębiorstwa (personel, skuteczna rekrutacja, modelowanie menu, kultura lokalu, koszty surowca i strategia cenowa, dobór dostawców, programy motywujące, karty stałego klienta)
- miejsce (wpływ lokalizacji na sprzedaż, projektowanie lokalu, pozwolenia, koszty, procedury odbioru)
- budowa menu a styl lokalu
- analiza całego otoczenia rynkowego (sytuacja na lokalnym rynku, aktualne trendy, analiza SWOT, poznanie i sprecyzowanie profilu klienta, budowa coffeebaru)
- ergonomia stanowiska pracy
- marketing w gastronomii
- procedury
Cena dopasowywana indywidualnie do potrzeb klienta.
